Welkom bij het High Tech Crit Festival.

We zien je graag op het High Tech Crit Festival. Een uniek concept waarbij technologie wordt gecombineerd met wielrennen en plezier. Schrijf je nu in.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

Over ons

Een geweldige Triathlon op de High Tech Campus in Eindhoven

HET HIGH TECH TRIATHLON TEAM .

De High Tech Triathlon is een initiatief van Campus Health & Sport Club en Squadra events. Campus Health & Sports Club verzorgt de preventieve gezondheidsdiensten op de High Tech Campus. In het verlengde van deze dienstverlening organiseert Campus Health & Sports Club allerlei sportevenementen om de vitaliteit van werknemers op de High Tech Campus te verbeteren. Voor de Triathlon slaan zij de handen ineen met Squadra Events. Squadra Events is ontstaan vanuit het Eindhovense triathlonteam Squadra . Squadra draait al jaren mee aan de top van de (inter)nationale triathlonsport.

Faciliteiten

-Gratis parkeergarages
-24 uurs terrein bewaking
-Ruim horeca aanbod inclusief terrassen
-Een uniek parcours
-Douches en kleedruimtes
-Sanitaire voorzieningen voor dames en heren
-Bewaakte fietsenstalling

High Tech Campus

De High Tech Campus in Eindhoven is een uniek bedrijventerrein dat bekend staat als de slimste km² van Europa! Ruim 160 bedrijven en 11.000 werknemers zijn dagelijks actief om nieuwe innovaties en technologieën op de markt te brengen. Het parcours van de Triathlon zal volledig over het eigen terrein van de High Tech Campus lopen.

Programma

-1/4 Triathlon
-1/8 Triathlon
-Estafette series
-Ouder-kind series
-HTC medewerker series
-Open series

Het Silicon Valley van Europa! .