Welkom bij het High Tech Crit Festival.

We zien je graag op het High Tech Crit Festival. Een uniek concept waarbij technologie wordt gecombineerd met wielrennen en plezier. Schrijf je nu in.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

Open series

Open Series

Op zondag 5 September 2021 wordt er een unieke innovatieve Triathlon georganiseerd in Eindhoven, en wat voor één! De High Tech Campus is het decor van dit spectaculaire evenement. Er zijn individuele en estafette afstanden van een 1/8 en een 1/4 Triathlon voor werknemers van de Campus en open series voor liefhebbers van buitenaf.

De High Tech Campus staat bekend als de slimste km² van Nederland en wordt door velen omschreven als het Silicon Valley van Europa. Ruim 160 bedrijven en 11.000 werknemers zijn hier dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën en innovaties. Naast deze bedrijvigheid heeft de High Tech Campus alle faciliteiten in huis om een unieke Triathlon te organiseren.

Open series

In de ochtend zullen werknemers van de High Tech Campus de strijd aangaan met elkaar, maar s’middags zijn liefhebbers en atleten van buitenaf welkom voor de open series. De Triathlon is aangemeld bij de Nationale Triathlon Bond, dus we verwachten een sterk deelnemersveld. zowel bij de individuele series als de estafette series. Meer informatie over de starttijden en inschrijven vind je op de programma pagina. Voor meer info over het parkoers ga je naar onze parkoers pagina.

Ouder – kind deelname

Hoe gaaf zou het zijn om samen met je zoontje of dochter deel te nemen aan onze Triathlon? Speciaal voor de fanatieke kinderen en hun sportieve papa’s en mama’s hebben we een ouder – kind triathlon met aangepaste afstanden. Meer informatie over de starttijden en inschrijven vind je ook op de programma pagina.

  • Er wordt gezwommen in de vijver van de Campus
  • Het supersnelle fietsparcours loopt langs het hoofdkantoor van Shimano
  • Er wordt gelopen langs bedrijven als Philips en ASML
  • En er wordt gefinisht op de Strip.

Inclusief:

  • Verzekering
  • Gratis parkeren
  • Bewaakte fietsenstalling
  • Toegang tot het festivalterrein

Wat krijgen de deelnemers

Extra opties